Registreerumine on suletud.

Heavy metal’i kuningas Manowar esineb 8. veebruaril Eestis

Bänd andis oma eelmisel Eesti visiidil 3 järjestikust täissaalikontserti, millest esimene müüdi välja rekordilise 18 minutiga. Piiratud arv pileteid ainsale Eesti kontserdile tuleb müügile 7. septembril kell 10.00 lehekülje www.rle.fi vahendusel, piletite avalik müük algab Piletilevi müügipunktides üle Eesti 14. septembril kell 10.00.

Manowari Tallinna kontsert on bändi tuuril ka seekord täiesti ainulaadne – mitte kusagil mujal ei saa bändi fännid nautida surematuid heavy metal-teoseid niivõrd väikeses saalis. Manowari soov mitte müüa pileteid Rock Cafe rõdule seab müüdavate piletite arvuks 1100.


Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data01/virt84069/domeenid/www.manowar.ee/htdocs/core/wp-content/themes/theme2013/content.php on line 107