Registreerumine on suletud.

MANOWAR annab 27. märtsil lisakontserdi

Manowari järgmise aasta 25. märtsi kontserdipiletid müüdi esmaspäeval alanud eelmüügi käigus läbi 18 minutiga ja sellest lähtuvalt lisas bänd Tallinnasse lisakontserdi, mis toimub 27. märtsil kontsertklubis Rock Cafe. Erakordsust kontserdile lisab fakt, et ka teisele kontserdile tuleb müügile vaid 700 piletit. Piletite eelmüük lisakontserdile algab üheaegselt Eestis ja Lätis reedel, 22. novembril kell 10.00, Eestis on piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Ka teine Manowari Tallinna kontsert on bändi tuuril täiesti harukordne – mitte kusagil mujal ei saa bändi fännid nautida surematuid heavy metal teoseid niivõrd väikeses saalis. Kuigi Rock Cafe mahutab oluliselt rohkem kui 700 muusikasõpra, siis Manowari nõue rõdudele pileteid mitte müüa seabki müüdava piletilimiidi.

Piletid Manowari kontserdile hinnaga alates 59 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, koduleheküljel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel, 22. novembril kell 10.00. Fännipiletid tulevad müügile pubis Rockstop (Madara 14/ Tulika põik 3). Kontsert on vanusepiiranguta.

https://www.facebook.com/events/214461212067304/

http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/rock_ja_pop/?concert=136494


Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data01/virt84069/domeenid/www.manowar.ee/htdocs/core/wp-content/themes/theme2013/content.php on line 107