Registreerumine on suletud.

MANOWAR annab 26. märtsil veel ühe lisakontserdi

Manowar annab 26. märtsil Rock Cafes veel ühe lisakontserdi. Manowari 25. ja 27. märtsi kontserdid müüdi läbi vaid loetud minutitega. Piletite eelmüük teisele lisakontserdile algab üheaegselt Eestis ja Lätis neljapäeval, 13. märtsil kell 10.00, Eestis on piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. Lisakontserdile tuleb müügile vaid 700 piletit.

Kontserti korraldava RL Entertainment Baltics juhi Hardi Loogi sõnutsi avanes teise lisakontserdi võimalus, kui Rock Cafes 26. märtsil toimuma pidanud Gogol Bordello kontsert edasi lükkus. “Kuna nõudlus Manowari piletite järele ei ole siiani vaibunud ja kontserdi eel on päringud lausa massiliseks läinud, siis otsustas bänd sellise võimaluse avanemisel pakkuda Eesti fännidele veel üks võimalus teiselisakontserdi näol,” lausus Loog.


Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data01/virt84069/domeenid/www.manowar.ee/htdocs/core/wp-content/themes/theme2013/content.php on line 107